Chefs verrassingsmenu
3 gangen 45
4 gangen 55
5 gangen 65
Voorgerechten
Shiitake 14
Shiitake met koolrabi, crème van eekhoorntjesbrood en vinaigrette van tamarinde en lavas
Knolselderij 14
Geroosterde knolselderij met crème van knolselderij, gerookte eidooier en truffel pecorino
Langoustine 18
Gebakken langoustine met pastinaak, aardpeer en bisque van langoustine
Gamba 16
Salade van gamba met dragon, pompoen, crème van zwarte bonen en citroen vinaigrette
Makreel 16
Sashimi van makreel met vinaigrette van rode biet, crème van avocado en aardpeer gegaard in dashi
Steak tartaar 16
Tartaar van rundvlees met piccalilly mosterd, radijs en kroepoek van gele curry
Entrecote 16
Dungesneden entrecote met beukenzwam, krokante kappertjes, rucola en sambal
Hoofdgerechten
Polenta 26
Polenta van rode biet met krokant filodeeg, artisjok, pistache en saus van dille
Coquilles 30
Geroosterde coquilles met crème van aardappel, hazelnoot, witlof en beurre noisette
Schol 32
Gebakken scholfilet op zuurdesembrood met spinazie, sesam, geroosterde bloemkool en botersaus met lavas
Fazant 30
Gebakken fazantenfilet met zuurkool, crème van aardappel en romige fazantenjus
Hert 30
Gebakken hertenbiefstuk met crème van pastinaak, krokante pastinaak, paddenstoel en hertenjus
DIELS steak 32
Rosé gebakken sukade steak met aardappel crème, koningsoesterzwam, meiknol en rode wijnjus
Supplementen
Portie verse friet 4,5
Witlof salade met appel, rozijnen en dragonmayonaise 5,5
Desserts
Peer 10
Parfait van peer met crème van witte chocolade, zoethout en gekonfijte peer
Chocolade 10
Pâté van bittere chocolade met bramen, pistache en sorbet van bramen
Mandarijn & Passievrucht 10
Crèmeux van witte chocolade en passievrucht met basilicum, sorbet van mandarijn en meringue van sinaasappel
Friandises 7
Huisgemaakte zoete lekkernijen voor bij de koffie of thee
Kaas 15
Selectie van Nederlandse kazen van ‘Het Zuivelhoekje’