Chefs verrassingsmenu

3 gangen 45
4 gangen 55
5 gangen 65

 Voorgerechten

Shiitake 14
Shiitake met koolrabi, crème van eekhoorntjesbrood en vinaigrette van tamarinde en lavas   

Knolselderij 14
Geroosterde knolselderij met crème van knolselderij, gerookte eidooier en truffel pecorino  

Langoustine 18
Gebakken langoustine met pastinaak, aardpeer en bisque van langoustine  

Gamba 16
Salade van gamba met dragon, pompoen, crème van zwarte bonen en citroen vinaigrette  

Makreel 16
Sashimi van makreel met vinaigrette van rode biet, crème van avocado en aardpeer gegaard in dashi  

Steak tartaar 16
Tartaar van rundvlees met piccalilly mosterd, radijs en kroepoek van gele curry  

Entrecote 16
Dungesneden entrecote met beukenzwam, krokante kappertjes, rucola en sambal

 Hoofdgerechten

Polenta 26
Polenta van rode biet met krokant filodeeg,
artisjok, pistache en saus van dille  

Coquilles 30
Geroosterde coquilles met crème van aardappel, hazelnoot, witlof en beurre noisette

Schol 32
Gebakken scholfilet op zuurdesembrood met spinazie, sesam, geroosterde bloemkool en botersaus met lavas  

Fazant 30
Gebakken fazantenfilet met zuurkool, crème van aardappel en romige fazantenjus   

Hert 30
Gebakken hertenbiefstuk met crème van pastinaak, krokante pastinaak, paddenstoel en hertenjus
 

DIELS steak 32
Rosé gebakken sukade steak met aardappel crème, koningsoesterzwam, meiknol en rode wijnjus  

Supplementen 

Portie verse friet 4,5 

Witlof salade met appel, rozijnen en dragonmayonaise 5,5

 Desserts  

Peer 10
Parfait van peer met crème van witte chocolade, zoethout en gekonfijte peer 

Chocolade 10
Pâté van bittere chocolade met bramen, pistache en sorbet van bramen  

Mandarijn & Passievrucht 10
Crèmeux van witte chocolade en passievrucht met basilicum, sorbet van mandarijn en meringue van sinaasappel

Friandises 7
Huisgemaakte zoete lekkernijen voor bij de koffie of thee

Kaas 15
Selectie van Nederlandse kazen van ‘Het Zuivelhoekje’